Magneetschakelaar test apparaat


Magneetschakelaar test apparaat


Test alle contacten op funties met kleur en geluid tot 6 aders

Artikelcode: FOPG-MK 6Het apparaat om de magneetschakelaar mee te testen wordt gebruikt om de bedrading configuratie van een aangesloten magneet schakelaar vast te stellen. Hij test de functionaliteit snel en gemakkelijk. Het apparaat geeft de schakeltoestand aan met zowel visuele als audio signalen. Het testapparaat is met name nuttig bij het installeren van nieuwe magnetische contacten. Het kan ook worden gebruikt om magnetische schakelaars die al zijn geïnstalleerd te testen. 

Waarschuwing
Het juiste gebruik van het apparaat omvat het testen van de kabel configuratie en de correcte werking van de magneet schakelaar. Alleen magneetschakelaars kunnen worden aangesloten op het apparaat. Een ander doel dan voorgeschreven is niet ontvankelijk.

Technische beschrijving
Batterij
9 v blok
Levensduur batterij*
Minimum van 270 testen met een laag stand-by verbruik
Meet impulsen
6 knijpklemmen
Meting
Bekabelingconfiguratie en functionaliteit testen van magneet contacten, N/O contacten, N/C contacten en schakel contacten.
Signalering
Optisch 3 keuren LED en zoemer.
Behuizing
In de hand te houden unit met riem klem.
Bediening
Drukknop bediening.

* De omgevingstemperatuur heeft een beslissende invloed op de levensverwachting. De waarden hebben betrekking op een kamertemperatuur van 20 ° C.
€ 0.00 Prijzen zijn excl. Btw


Kortingsschema:
1 = € 0.00
2 = € 0.00
10 = € 0.00
25 = € 0.00Beperkt voorradig


Aantal